Fotoserie: Coolen brengt zijn exclusieve kerstkalkoenen direct naar consument
Lees de reportage met het ondernemersverhaal van Geert Coolen aanstaande dinsdag 22 december in de regionale agrarische vakbladen Stal & Akker, Vee & Gewas, Veldpost en Agraaf. Klik hier om een gratis proefnummer voor één van deze agrarische vakbladen aan te vragen en hier om abonnee te worden op één van deze vakbladen.
In de reportage over het kalkoenbedrijf van Geert Coolen in de regionale, agrarische vakbladen staat het thema werkplezier centraal. De redactie heeft besloten verhalen over werkplezier te schrijven in de speciale kersteditie van onze regionale, agrarische vakbladen. Steeds meer boeren klagen namelijk over een gebrek aan werkplezier vanwege de almaar toenemende wet- en regelgeving in Nederland of slechte marksituatie. De verhalen van boeren die vertellen wat hun werk leuk maakt, moeten onze lezers kracht geven zodat ze weer enthousiaster worden over hun bedrijf en met een goed gevoel het jaar uit gaan.
Tekst: Tom Schotman
Groeide op een vleeskuikenbedrijf in het Achterhoekse Vragender op. Schrijft sinds augustus 2013 voor Pluimveeweb.nl, vakblad Pluimveeweb, Pigbusiness.nl, vakblad Pig Business en de regionale agrarische vakbladen van Agrio.
Beeld: Susan Rexwinkel, Tom Schotman